Alexia straalt op eerste werkbezoek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Prinses Alexia heeft haar eerste werkbezoek achter de rug. Ze heeft de Vox Alexia gedoopt in de haven van Rotterdam.

Het eerste werkbezoek van prinses Alexia zit erop. Nu ze achttien is, moet ze ook geloven aan de officiële taken die erbij horen als Royal.

Vox Alexia

Het was de taak van de prinses om het schip te dopen. Ze moest een touw doorknippen waardoor de fles tegen de boot kapot knalde. Na de doop mocht Alexia een kijkje nemen op het schip en kon ze wat kletsen met de bemanningsleden. De volgende officiële activiteit komt er al snel aan, want Alexia zal aanwezig zijn bij de troonrede van haar vader koning Willem-Alexander. De burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, zei mooie woorden over Alexia tegen RTL Boulevard: ,,Vanaf vandaag is ze volleerd prinses, wat mij betreft.”

Jurk

Op deze bijzondere dag droeg Alexia ook een heel bijzondere jurk, namelijk die van haar moeder! De prachtige jurk die ze droeg is van Oscar de la Renta. Koningin Máxima droeg de Oscar de la Renta jurk al vaak, bijvoorbeeld tijdens een staatsbezoek in Indonesië. Daarnaast droeg Alexia ook oorbellen en een tasje van haar moeder. Een slimme zet in het kader van duurzaamheid, vinden ze bij RTL Boulevard.

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck