Alexia valselijk beschuldigd door Shownieuws

Shownieuws uit valse beschuldigingen tegen prinses Alexia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Alexia maakt graag filmpjes op TikTok, iets wat besproken werd bij Shownieuws deze week. Volgens Sandra Schuurhof gebruikte Alexia het n-woord in een TikTok-filmpje, iets wat de prinses helemaal niet deed!

Máxima was deze week online aanwezig bij een interactieve denksessie van MIND. Daar vertelde ze dat ze een oogje in het zeil houdt bij het social media-gebruik van haar dochters. Dit werd afgelopen woensdag besproken aan de tafel bij Shownieuws.

Valselijk beschuldigd

,,Zij houden dat echt zelf in de gaten, en daarom gaat het ook weleens mis”, zei Sandra in Shownieuws. ,,Denk aan de Alexia TikTok-filmpjes waar ze rappend met een sigaretje stond. Nou daarvan hebben ze wel even gezegd: dat doen we niet meer.”

Hiermee wordt Alexia valselijk beschuldigd, want wat blijkt? Alexia heeft dat nooit gezegd! In het TikTok-filmpje was ze een nummer aan het rappen, maar toen het woord werd gezongen, hield ze zich stil en deed ze haar hand voor haar mond.

Showbizzkanaal Juicechannel deelde het fragment van Shownieuws in Instagram Stories, wat voor enige ophef zorgde. Een volger, die het TikTok-filmpje van Alexia ook heeft gezien, bevestigt dat het niet klopt wat Sandra zegt. ,,Alexia zegt niets en houdt haar hand voor haar mond tijdens het stukje in het desbetreffende liedje.”

‘Feestende’ Alexia komt ook weer naar boven

Daarnaast bespreekt Sandra voor de zoveelste keer de ‘feestende’ Alexia in Wales. ,,En dan zie je haar weer half ontbloot ergens op een ander filmpje. Of nou ja, ze heeft gewoon sexy kleding aan. Ze willen toch dat ze daar heel erg rekening mee houden. Ook omdat het heel veel reacties oproept.”

Hiermee doelt Sandra op een foto van Alexia die op Instagram verscheen. Samen met haar vriendinnen maakte de prinses zich klaar voor een ‘feestje’ op haar nieuwe school in Wales. Maar het feestje bleek te gaan om een activiteit van school. Studenten voerden die week allerlei activiteiten uit om de LGBT-gemeenschap meer zichtbaar te maken. Het feestje, inclusief de schaarse kleding, was daar onderdeel van.

Tags

BESCHULDIGINGMAXIMAPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIASHOWNIEUWSSOCIAL MEDIAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck