Alexia zorgt voor exploderende website

Alexia zorgt voor run op oorbellen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De koninklijke familie schitterde afgelopen vrijdag tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie en uiteraard is de outfit van prinses Alexia niemand ontgaan. Vooral de oorbellen die de prinses droeg vielen bij veel meiden in de smaak.

De eigenaresse van de webshop Choices By Babs wist niet wat ze meemaakte afgelopen vrijdag. Alexia bestelde oorbellen bij de webshop en droeg deze tijdens de fotosessie. Uiteraard vielen de oorbellen bij veel meiden in de smaak. Zij zochten meteen de website op om dezelfde oorbellen te bestellen.

Oorbellen prinses Alexia

,,Prinses Alexia heeft deze hartjes oorbellen bij je gekocht en nu ontploft je webshop”, schrijft de eigenaresse op TikTok bij een filmpje waarin ze de populaire oorbellen draagt. Onder het filmpje laat ze weten dat ze ontzettend dankbaar is voor alle bestellingen die de afgelopen dagen zijn gedaan. Ook de komende dagen zal de webshop nog ontploffen, want de oorbellen kunnen nog besteld worden als pre-order. ,,De oorbellen die prinses Alexia droeg zijn nog steeds te bestellen als pre-order!”

Inspiratie voor jonge vrouwen

Dat Alexia een passie voor mode heeft is inmiddels duidelijk. Omdat Alexia áltijd een stijlvolle outfit draagt, wordt er in Spanje zelfs vermoed dat de Nederlandse prinses een grote influencer gaat worden. En dat ze met haar gevoel voor mode veel jonge vrouwen inspireert, is nu wel weer gebleken.

Alexia trots op Amalia

Tijdens het fotomoment stak Alexia haar zus Amalia nog een hart onder de riem. ,,Ik ben enorm trots op hoe Amalia zo sterk in haar schoenen heeft gestaan het afgelopen jaar”, zei Alexia terwijl ze haar hand op de schouder van haar zus legde. ,,Ze heeft echt elke dag een glimlach opgezet, zoals ze zelf al zegt, en is doorgegaan. En daar ben ik echt enorm trots op en ik vind ook dat ze erkenning verdient.”

@choicesbybabs Zoo dankbaar voor alle toffe bestellingen van de afgelopen dagen! Gewoon met mijn bedrijf genoemd op allerlei instagram accounts en websites waaronder de Vogue☺️ De oorbellen die Prinses Alexia droeg zijn nogsteeds te bestellen als pre-order! 💗💗#prinsesalexia #alexiavanoranje #hartjesoorbellen #choicesbybabs #sieraden #annefleur #fyp #fy ♬ original sound – vibey music 🎶 🕺 🪩

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck