Ali B bekent: tweede enorme clash met Waylon

Ali B
Door: Eva Steins
22-01-2021

De storm rondom de ruzie van Ali B en Waylon is pas net gaan liggen, of de rapper onthult een tweede grote ruzie met Waylon. Vorige week lekten er beelden uit waarop te zien was hoe de The Voice of Holland-coaches het flink met elkaar aan de stok hadden. Nu blijkt dat dit niet de eerste keer is geweest…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er is veel te doen geweest rondom de ruzie van Ali en Waylon. Het nieuws dat de twee bijna verstrikt waren geraakt in een vechtpartij ging als een lopend vuurtje. Zowel Ali als RTL ontkende het bericht stellig, maar het duurde niet lang voordat er beelden uitlekte van de clash.

Ruzie

In Shownieuws vertelt de rapper dat het niet de eerste keer is dat Waylon en hij het aan de stok hebben met elkaar.

,,We hebben ons akkefietje gehad, voor de tweede keer. Dat gebeurde een paar jaar geleden ook al”, aldus Ali B in het programma.

,,Ik snap dat als die beelden lekken, mensen dat niet zien aankomen. Voor ons gebeurde dat tijdens privétijd: tussen de opnames door”, vervolgt hij. De coaches van het zangprogramma tillen niet zo zwaar aan de akkefietjes.

,,Waylon en ik moesten er gewoon om lachen. Wij weten wat er aan de hand is. Waylon en ik werken al zo lang samen en met echte vrienden krijg je weleens ruzie, het was al heel snel weer goed tussen ons.”

Commotie

Het verbaast Ali niet dat het hele land op z’n kop stond door de uitgelekte video. ,,Er wordt commotie om minder gemaakt”, zegt hij daarover. Op de vraag of hij op het matje werd geroepen door zijn baas Peter van der Vorst zegt hij: ,,Nee, dat heb ik niet gehad. Toen het is gebeurd, heb ik uitgelegd wat er gebeurd is.”

Ali wil verder niet uitweiden over de reden achter de ruzie. ,,We waren het ergens niet over eens en zijn allebei emotionele gasten. Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was, maar het is allemaal verbaal ‘Ali Verbali’ gebleven”, aldus de rapper.

Meer DenD