Ali B doet The Voice op zijn grondvesten trillen met keuze voor Fatima

Ali B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De keuze voor zangeres Fatima in haar Battle met de 22-jarige student Jeremy door Ali B. bleek de moeilijkste van het afgelopen seizoen voor de coach van The Voice. De jonge zangeres bleek een poliep op haar stembanden te hebben, maar werd in de voorbereiding van The Battle behoorlijk in de steek gelaten door Jeremy.

Volgens Anouk is het gevaarlijk voor Fatima om door te zingen met de stemaandoening en moet ze zeker een week rust nemen. Ze waarschuwde Fatima voor de gevaren als ze poliep zou negeren. Het was de andere coach Waylon die onmiddellijk herkende dat er wat fout was met haar stem.

Ali B. hakte uiteindelijk de knoop door in het voordeel van Fatima. Hij baalde zichtbaar dat Jeremy zijn afspraken niet was nagekomen en zich verborgen hield als Fatima hem vroeg om te repeteren. Ondanks dat hij misschien een beter optreden had, koos Ali B toch voor Fatima.

Ze beloofde om minder in het callcenter te gaan werken om zo haar stem te sparen. Jeremy werd niet ‘gestolen’ door een andere coach en kon huiswaarts gaan.

Tags

ALI BANOUKFATIMAPOLIEPTHE VOICEWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck