Ali B doorbreekt mediastilte

Ali B laat weer van zich horen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds de beerput van The Voice of Holland is opengegaan, is het erg stil rond Ali B. Hij leeft onder de radar en heeft al lange tijd niets op social media gepost. Tot afgelopen weekend, want plotseling liet de rapper zijn gezicht weer zien.

Er zijn meerdere aangiftes tegen Ali B gedaan wegens grensoverschrijdend gedrag. Sindsdien laat de rapper niets meer van zich horen en nadat het nieuws naar buiten kwam vertrok hij al snel naar Dubai om rust te vinden. Maar nu lijkt hij tóch weer terug te zijn in Nederland.

Boodschap

In de video die Ali B op TikTok heeft gedeeld is te zien dat hij een belangrijke boodschap met zijn volgers deelt. De video is opgenomen bij zijn villa in Almere. ,,Iedereen vraagt nou aan mij, Ali, wat doe jij nou op zo’n ochtend? Ik kijk naar buiten, het regent, het is koud. De zon schijnt niet meer”, begint hij de video. Hij staat in zijn zwembroek in de regen. ,,De zon schijnt altijd. Weet je waar? In je hart. Je moet het alleen maar zien. Goodmorning!” Vervolgens springt Ali in het water.

Tags

ALI B

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie