Ali B en Breghje ontwijken elkaar in het vliegtuig: ‘Willen niet samen gezien worden’

Bregje wordt liever niet gezien in het gezelschap van Ali B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ali B en Breghje Kommers zijn samen gezien in het vliegtuig richting Marrakesh, maar zouden elkaar hebben ontweken in het vliegtuig. ,,Alsof ze niet samen gezien willen worden.”

Ali B zou onlangs samen met Breghje en de kinderen naar Marokko zijn gegaan. ,,Ali B zat laatst bij ons in het vliegtuig naar Marrakesh”, meldt een bron in gesprek met Juicechannel. ,,Samen met zijn drie zoons, zijn vrouw en een vriend van zijn zoon. Het viel me wel op dat hij en zijn vrouw de hele tijd ver uit elkaar gingen staan. Bij het inchecken en bij het boarden.”

‘Alleen voor de kinderen’

De bron noemt het ‘vreemd’. ,,Alsof ze niet samen gezien willen worden.” Volgens Juicechannel zijn Ali B en Breghje al lang uit elkaar. ,,Ze wonen ook apart, wel bij elkaar in de buurt voor de kinderen. Ze gaan alleen wel nog samen op vakantie, ook voor de kinderen”, legt het kanaal uit.

Wonen apart

Een buurtbewoner vertelde begin dit jaar aan weekblad Story dat Ali B en Breghje gescheiden van elkaar leven. ,,Ali en Breghje zijn gescheiden van tafel en bed. Breghje heeft hun woning in Almere verlaten”, vertelde de buurtbewoner. Volgens de bron heeft Breghje haar intrek genomen in het huis naast de woning die ze samen hebben gekocht. ,,Op die manier merken de kinderen zo min mogelijk van het feit dat hun ouders niet meer in één bed slapen…”

Tags

ALI BBREGHJE KOMMERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck