Ali B kijkt soms met open mond naar Got Talent-deelnemers

Door: DitjesDatjes
05-07-2020

In het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent vervangt Ali B jurylid Dan Karaty die vanwege de coronacrisis nog niet vanuit de Verenigde Staten naar Nederland kan overvliegen. Ali moest er wel even over nadenken, maar bekent in gesprek met Privé TV dat hij blij is dat hij erbij mag zijn en soms met open mond naar de deelnemers mag kijken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ali heeft zo’n beetje in elke jury van ieder tv-programma gezeten, maar bekent dat de deelnemers van Holland’s Got Talent wel echt van een ander niveau zijn. “Het is ook totaal niet met elkaar te vergelijken. Wat ik hier heb gezien, heb ik nog nooit gezien”, zegt hij. “Niet alleen niet in andere talentenprogramma’s of -competities, maar gewoon in m’n leven. Ik heb het gewoon nog niet gezien, zelfs niet op YouTube.”

Chantal Janzen, zijn collega-jurylid, had Ali overgehaald om de plek van Dan in te nemen. Ze is blij dat hij de productie “uit de brand wilde helpen”, maar voelt zich er toch af en toe niet helemaal lekker bij. “Steeds als er een hele rare, bizarre act is waarbij je denkt dat iemand met een heggenschaar een plantje gaat knippen en diegene vervolgens die heggenschaar ergens stopt waarvan je denkt ‘nou daar zou ik ‘m niet stoppen’, dan voel ik me een klein beetje schuldig en kijk ik Ali aan en zeg ik ‘sorry man, ik heb je erin geluld’.”

Het zijn dan ook bijzondere en bizarre dingen die Ali voor zijn neus ziet gebeuren. “Je betrapt me ook elke keer als ik met open mond zit”, zegt hij tegen Chantal. “Ja, af en toe zeg ik dan ‘Ali, doe je mond dicht’.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD