Ali B laat in docu-serie zijn donkere kant zien: ‘Ik sta niet bekend als aardig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De nieuwe documentaireserie over Ali B. op Videoland laat een hele andere kant van hem zien. Collega’s, vrienden en zelfs familie vinden dat Ali te veel zijn eigen mening doordrukt. ,,Ik sta ook niet altijd bekend als vriendelijk”, geeft hij dan ook zelf toe.

Zijn donkere kant

Hoewel hij op televisie altijd leuk en grappig overkomt, blijkt Ali B ook een hele andere kant te hebben. In de docu-serie is te zien hoe hij Waylon in The Voice uitmaakte voor rotte vis. De ruzie is niet op beeld te zien, maar de geluidsband liep wel door.

,,Je bent een vies klein mannetje met een grote bek”, hoor je Ali schreeuwen. Het is een glim van de donkere kant die we niet vaak van de rapper zien. ,,Ik sta niet altijd bekend als iemand die vriendelijk is”, geeft Ali dan ook toe in de docu.

Ali denkt vooral aan zichzelf

Ook collega’s, vrienden en familie komen aan bod. Zo geeft Brace toe nooit meer met Ali B samen te willen werken. ,,Ali is super goed in wat hij doet en ik respecteer hem, maar ik kan gewoon niet meer met hem werken. Ik vind dat hij te veel zijn eigen mening doordrukt”, vertelt Brace. ,,Als je goed kijkt zie je dat Ali altijd platen maakt met iemand anders, om zichzelf omhoog te trekken. Dat is zijn tactiek.”

En Brace blijkt niet de enige te zijn die het niet zo op Ali heeft. ,,Ali denkt dat hij altijd gelijk heeft. Als je iedereen die ooit met Ali gewerkt heeft vraagt hoe het is, bevestigen ze dat”, zegt Yes-R.

Niet alleen mensen die met Ali gewerkt hebben bevestigen dit, ook zijn vrouw Breghje vindt dat de rapper veel aan zichzelf denkt. ,,Hij gaat echt letterlijk over lijken. Als hij iets wil, dan moet het gebeuren.”

Tags

ALI BBRACEDOCUMENTAIREYES-R

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck