‘Ali B met vrouw en kinderen op familievakantie’

Familievakantie van Ali B
Door: Charlotte Wijnen
22-02-2022

Na het schandaal van The Voice of Holland pakte Ali B zijn koffers en vertrok richting Dubai. Maar inmiddels zou hij daar niet meer alleen zijn. Samen met zijn vrouw en kinderen zou hij momenteel genieten van een familievakantie.

De reputatie van Ali B heeft na de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag zóveel schade opgelopen dat hij Nederland is ontvlucht. De afgelopen tijd werd de rapper vaak alleen gespot in winkelcentra in Dubai. Maar nu zouden ook zijn vrouw en kinderen hem achterna gereisd zijn.

Familievakantie met Breghje

,,Ali B geniet op dit moment van een gezellige familievakantie in het Westin Mina Seyahi Hotel in Dubai Marina”, zo meldt Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories. ,,Zijn vrouw en kinderen zijn er ook bij. One big happy family!”

Op de beelden die Coldeweijer in Instagram Stories deelt lijkt het inderdaad om Ali B te gaan. Ook zijn vrouw Breghje Kommers is op de foto te zien.

Zijn ze nog bij elkaar?

Ali B en Breghje zijn sinds 2006 getrouwd, maar over de staat van hun huwelijk wordt druk gespeculeerd. Volgens sommigen is de liefde al lang voorbij, maar Breghje sprak dat onlangs nog tegen: ,,Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”

En dat het stel samen aan het genieten is van een familievakantie in Dubai, lijkt erop te wijzen dat Breghje haar man blijft steunen. Zouden ze inderdaad nog bij elkaar zijn?

Meer DenD