Alles wijst erop: ‘Eva Simons naar songfestival!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In mei barst het feest in Israël los. Dan treden er tientallen Europese artiesten op tijdens het Songfestival. Een aantal van die artiesten zijn al bekend, maar wie namens Nederland gaat strijden voor de eerste plek is nog onbekend. Eén artiest verwijst via sociale media wel erg vaak naar het Songfestival. Velen denken dat ook dat zij ons land gaat vertegenwoordigen!

Podium

Zangeres Eva Simons heeft twee jaar geleden al duidelijk gemaakt dat zij heel graag op het Eurovisie-podium wil staan. Helaas werd het in 2016 Douwe Bob, in 2017 de zusjes van OG3NE en in 2018 Waylon die op haar gewilde plek stonden. Staat zij in 2019 eindelijk op het podium?

De tweets die zij liked, en de berichten die zij zelf post wijzen daar wel naar. Verschillende posts van Cornald Maas, dé Eurovisie Songfestival-kenner, heeft zij geliked. En op haar eigen Instagrampagina laat ze weten dat er eind deze maand een nieuwe single uitkomt. Daarbij schrijft ze ‘This is only the beginning’, oftewel: Dit is enkel het begin.

https://www.instagram.com/p/Bsv54mgDR8J/

Op haar eigen Tweets krijgt Eva ook bijzondere reacties. Die ze vervolgens zelf liked…..

https://twitter.com/MiraPlattel/status/1087074171190947840

 

Namen

Niet alleen de naam van Eva wordt vaak genoemd. Ook denken velen dat zangeres Maan van Steenwinkel of Romy Monteiro ons land gaan vertegenwoordigen.

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALEVA SIMONSMAAN VAN STEENWINKELROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck