Amalia, Alexia en Ariane ‘in de basis Spaans’

Nederland heeft Spaanse prinsessen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Amalia, Alexia en Ariane zijn alledrie dol op Spaanse mode. Onder andere de bekende favoriete broek van Alexia komt bij de Spaanse kledingketen Zara vandaan. En ook haar zussen Amalia en Ariane verschijnen vaak in kleding van Spaanse winkelketens.

De stijlvolle prinsessen verschijnen altijd in kleding van de laatste mode. En die kledingstukken hoeven blijkbaar niet van dure merken te zijn, want het liefst shoppen Amalia, Alexia en Ariane hun kleding bij de Zara.

De beige jas van Amalia

Op Koningsdag 2021 verscheen Amalia in een stijlvolle Spaanse outfit. De witte pantalon en de beige jas zijn van het Spaanse merk Massimo Dutti en zaten de kroonprinses als gegoten. De kleding van Massimo Dutti is vergelijkbaar met de kleding van Zara, alleen een stuk duurder en net wat chiquer.

Ook Alexia en Ariane verschenen op Koningsdag in Spaanse kleding. Ariane droeg een zwarte legging en Alexia een skinny jeans met een ruitjesprint. Beide broeken zijn afkomstig van de Zara.

De groene broek van Alexia

Alexia lijkt graag comfortabele, maar stijlvolle kleding te dragen. Bij de jaarlijkse zomerfotosessie vorig jaar droeg de prinses een wijde groene jeans. Ook in Wales verscheen ze een aantal keren in de groene broek. En daarmee lijkt Alexia graag ‘back to basic’ te gaan, aangezien de broek wederom gekocht was bij de Zara voor slechts 29,95 euro.

De kanten jurk van Ariane

Ter gelegenheid van de viering van Koningsdag in 2020 droeg Ariane een blauwe kanten jurk van Zara. Dit kledingstuk was echter niet nieuw, want zoals bekend, is oudere zus Amalia ook dol op de kledingketen. Amalia droeg het jurkje al vier jaar eerder.

Tags

AMALIAARIANEKONINGSDAGMODEPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAPRINSES AMALIAPRINSES ARIANE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck