Amalia en Eloise in dezelfde kroeg: ‘Praten niet met elkaar’

Geen contact tussen Amalia en Eloise
Door: Charlotte Wijnen
21-07-2022

Nichtjes Amalia en Eloise wonen straks bij elkaar om de hoek, maar zullen ze ook veel met elkaar optrekken? Daar lijkt het niet op: beide Oranje-meiden waren op een avond in dezelfde kroeg, maar wisselden geen woord met elkaar.

Toen naar buiten kwam dat Amalia in Amsterdam gaat studeren én wonen, leek het er al snel op dat de prinses het nieuwe huisgenootje van haar nichtje Eloise zou worden. Maar niets blijkt minder waar: de nichtjes gaan weliswaar bij elkaar om de hoek wonen, maar zouden niet van plan zijn veel met elkaar op te trekken.

Andere vriendinnen

Dat Amalia graag in Amsterdam is, bleek al eerder toen zij daar meerdere keren met vriendinnen in restaurants werd gezien. Al een lange tijd sprak Amalia in de hoofdstad af met twee vriendinnen die ze leerde kennen op het Sorghvliet gymnasium in Den Haag. Zij zijn meteen na hun eindexamen in Amsterdam gaan studeren.

‘Zo goed zijn de gezinnen niet met elkaar’

En nu ze er gaat wonen, wil Amalia net als Eloise wil het studentenleven omarmen. Ze heeft zich aangesloten bij een studentenvereniging en duikt zo nu en dan de kroeg in met vriendinnen. Amalia en Eloise lijken dezelfde plekjes op te zoeken in de stad: een kroegbaas in de Pijp had op een avond zelfs de nichtjes tegelijk in zijn zaak. Hartstikke gezellig, zou je denken. Maar volgens de kroegbaas wisselden de twee geen woord met elkaar.

Amalia en Eloise zijn familie, en ze zullen elkaar ongetwijfeld vaker tegen gaan komen, maar dat betekent kennelijk niet dat de twee elkaar groeten als ze elkaar zien. ,,Zo goed zijn de twee gezinnen niet met elkaar. Niet meer”, vertellen insiders aan weekblad Weekend.

Meer DenD