Amalia feliciteert medegeslaagden en wenst herkansers succes

Door: DitjesDatjes
10-06-2021

Prinses Amalia heeft al haar klasgenoten en andere geslaagden in Nederland gefeliciteerd met hun diploma. Alle leerlingen die het niet hebben gehaald, wenst ze veel succes tijdens de herkansingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben net gebeld met het nieuws dat ik geslaagd ben”, laat Amalia weten op het Instagram-account van het Koninklijk Huis. “Ik wil alle andere geslaagden feliciteren en andere leerlingen heel veel succes wensen met eventuele herkansingen en het tweede tijdvak.”

Bij het bericht van Amalia werd een video gedeeld waarin te zien is dat de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima de vlag hijst op Paleis Huis ten Bosch.

Eerder donderdag maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat Amalia cum laude is geslaagd voor haar eindexamen vwo aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Leerlingen die cum laude slagen aan het vwo moeten minimaal een 8 halen voor het gemiddelde voor de vakken in het gemeenschappelijk deel, het profieldeel en het hoogste cijfer uit het vrije deel moet eveneens minimaal een 8 zijn. Daarnaast mag geen enkel eindcijfer lager dan een 7 zijn.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD