Amalia gek op dure merken

Amalia gek op dure winkels in Madrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima en prinses Amalia zijn onlangs in Madrid gespot voor een moeder dochter uitje. Ze hebben gegeten, gedronken en vooral veel geshopt. En blijkbaar houdt Amalia van dure merken, want ze werden vooral gespot in dure merkwinkels…

De bedreiging aan haar adres weerhoudt de prinses absoluut niet om leuke dingen te doen. Voor hun reis naar de Cariben nam Máxima haar dochter mee naar Madrid om te shoppen.

Dure merken

Máxima en Amalia hebben samen de modestad verkend en gingen winkel in en winkel uit. De vrouwen werden in de straat Calle de Serrano gespot, waar de duurste merken te vinden zijn. Ze bezochten onder andere de winkels Dior, Chanel, Salvatore, Ferragamo en Gucci, meldt de Spaanse krant El Confidencial. Kennelijk heeft Amalia een dure smaak, want voor een mooie tas of een paar schoenen betaal je al snel honderden euro’s.

Máxima en Amalia waren niet alleen. De vrouwen werden vergezeld door een aantal vrienden en uiteraard was er een heel beveiligingsteam bij. Opvallend was dat de beveiligers Spaans spraken, terwijl ze onderdeel zijn van het Nederlandse beveiligingsteam.

Spaans vriendje

Vorige week zijn Máxima en Amalia opnieuw in Madrid gespot. En dat tripje zou niet alleen hebben gedraaid om quality time tussen moeder en dochter, want volgens Spaanse media heeft Amalia nóg een reden om naar de Spaanse hoofdstad te vliegen. ,,Amalia is sinds afgelopen weekend in de hoofdstad van ons land om vrienden te ontmoeten en afleiding te zoeken van de problemen die haar in Nederland achtervolgen”, schreef de Spaanse nieuwssite Reportajes. ,,Bovendien heeft Amalia volgens geruchten een ‘speciale vriend’ in Madrid waardoor ze regelmatig terugkeert naar de stad.”

Tags

AMALIAMAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie