Amalia gelukkig verliefd

Amalia is gelukkig verliefd
Door: Charlotte Wijnen
05-07-2022

Hoewel het inmiddels bekend is dat de Duitse Isebrand Kaldewei het hart van Amalia heeft veroverd, laat de prinses weinig los over haar liefdesleven. Maar tijdens het jaarlijkse fotomoment liet ze wel doorschemeren gelukkig verliefd te zijn.

Tijdens het jaarlijkse fotomoment van de koninklijke familie om de zomervakantie in te luiden, sprak Amalia voor het eerst zelf met de media over persoonlijke zaken. Naast vragen over de band met haar zusjes Alexia en Ariane, kreeg Amalia ook de onvermijdelijke vraag over haar liefdesleven.

Romantische momenten met Isebrand

Amalia en Isebrand zouden al enige tijd verliefd zijn op elkaar. Vorig jaar beleefden ze hun eerste romantische momenten in de stad waar Willem-Alexander en Máxima ook ooit hun eerste liefdesmomenten deelden. Amalia werd in december samen met Isebrand door Nederlandse toeristen gespot op de Brooklyn Bridge in New York.

Galant

Amalia zei al eerder in haar boek dat ze van jongens houdt met galante manieren, en dat Duitse jongens die eigenschappen meer hebben dan Nederlandse jongens. Het was dan ook geen verrassing toen naar buiten kwam dat Isebrand van Duitse afkomst is.

Al snel werden de tortelduifjes vaker gespot: zo gingen ze samen op skivakantie in Canada én mocht hij mee tijdens de jaarlijkse skivakantie met de koninklijke familie in het Oostenrijkse Lech.

‘Ik voel enorm veel liefde’

Niets wijst er op dat de romance tussen Amalia en Isebrand inmiddels voorbij is. Toch werd er tijdens het fotomoment de vraag gesteld wat er waar is van de geruchten over de verkering. Amalia leek goed voorbereid op deze vraag.

De prinses vertelde dat ze momenteel erg gelukkig is. ,,Want ik voel enorm veel liefde van de mensen om me heen”, antwoordde ze. ,,Ik weet ook dat dit niet het antwoord is dat je zoekt, maar het is iets dat ik liever voor mezelf houd.”

Meer DenD