‘Amalia loopt stage in het buitenland’

Amalia loopt stage bij de UN in New York
Door: Charlotte Wijnen
29-10-2021

Kroonprinses Amalia zou op dit moment in het geheim een stage lopen in het buitenland. Dat meldt RTL Boulevard op basis van een ‘gouden tip’. Maar waar zou ze zich bevinden?

Waar loopt Amalia stage?

Waar de de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima een stage loopt, kon de tipgever van RTL Boulevard niet zeggen.

Boulevard heeft sterke vermoedens dat het op één van de eilanden Saba of Sint Eustatius is omdat die voor Nederland ‘op groen’ staan en bijzondere gemeenten van Nederland zijn. Ook zou ze zich in het Afrikaanse Kenia kunnen bevinden omdat haar vader daar ooit ook stage gelopen heeft.

Maar Saba en Sint Eustatius zijn natuurlijk kleine eilanden waardoor het gemakkelijker uitlekt dat Amalia zich daar bevindt. Afrika is daarentegen weer ingewikkeld met beveiliging.

Een andere optie waar Amalia zich momenteel bevindt is New York, waar ze dan stage zou kunnen lopen bij de United Nations. Het is de plek waar Máxima in haar jongere jaren ook heeft gewerkt en inmiddels is reizen naar de Verenigde Staten weer mogelijk.

De wereld ontdekken

Dat kroonprinses Amalia graag stage zou lopen bij bedrijven in het buitenland is geen geheim.

Tijdens een interview eerder dit jaar liet ze zich ontvallen dat ze het tussenjaar dat ze momenteel heeft na het behalen van haar vwo-diploma graag wilde besteden aan ‘een beetje reizen, de wereld ontdekken, dingen doen die ik over twintig jaar niet meer kan doen.’ Een ‘stage in een gaaf land’ behoorde ook tot de mogelijkheden.

De Rijksvoorlichtingsdienst wilde volgens RTL Boulevard niet reageren op de geruchten.

DenD vraagt zich af

Waar denk jij dat Amalia stage loopt?

DenD

BUZZR

Meer DenD