‘Amalia loopt stage in Nederland vanwege Isebrand’

Amalia gespot bij stageplek Oranjefonds
Door: Charlotte Wijnen
30-03-2022

Amalia zou tijdens haar tussenjaar de grootste avonturen beleven en dingen gaan doen die ‘later misschien niet meer kunnen’. Toch heeft ze besloten stage te lopen bij het Oranje Fonds. Een prachtige stage, maar wél in eigen land. Dat ze haar ambities heeft bijgesteld zou te maken kunnen hebben met haar vriend Isebrand Kaldewei.

Eén van de ambities die Amalia vorig jaar tijdens Koningsdag benoemde was het lopen van stages bij internationale bedrijven. Op dat moment was het nog de vraag of dit wel mogelijk was vanwege de coronamaatregelen. Nu die maatregelen in het grootste gedeelte van de wereld zijn opgeheven, is stage lopen in het buitenland weer mogelijk.

Internationale ambities overboord?

Toch bleek vorige week dat Amalia heeft gekozen voor een stage dichtbij huis, namelijk bij het Oranje Fonds. En dat is natuurlijk een prachtige stage, maar wel in Nederland. Daarmee lijkt het erop dat Amalia haar internationale ambities overboord heeft gegooid. In weekblad Story wordt gesuggereerd dat daar een reden achter schuilt, namelijk haar Duitse vriend Isebrand.

Hoewel Isebrand uit Duitsland komt, studeert en woont hij momenteel in Tilburg. Daar hoopt hij in 2024 zijn diploma te halen. Amalia en Isebrand zouden elkaar ontmoet hebben op een feestje en al ruim een halfjaar een relatie hebben. En nu bekend is dat Amalia dicht in de buurt blijft, heeft het koppel alle tijd om elkaar nog beter te leren kennen.

Meer DenD