Is Amalia verliefd? Met ‘vriendje’ in New York

Amalia verliefd in New York
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Amalia lijkt romantische momenten te beleven in New York. Nederlandse toeristen hebben haar onlangs gespot op de Brooklyn Bridge met een mysterieuze jongeman. ,,Ze zagen er verliefd uit!”

In de stad waar koning Willem-Alexander en koningin Máxima ooit hun eerste liefdesmomenten deelden, lijkt ook Amalia haar eerste romantische momenten te beleven. Onlangs werd ze door Nederlandse toeristen gespot op de Brooklyn Bridge, waar ze het erg gezellig leek te hebben met een mysterieuze jongen.

‘Dicht tegen elkaar aan’

De toeristen maakten foto’s van het romantische moment en weekblad Story besloot die vandaag te publiceren. Op de cover van het blad is te zien hoe Amalia samen met de jongen geniet van de zonsondergang.

Terwijl Amalia oog had voor de jongeman, werd ze meteen herkend door ooggetuigen. ,,Ik herkende haar onmiddellijk!”, aldus een Nederlandse toerist in Story. ,,Ze heeft met die jongen die bij haar was enige tijd aan de reling van de brug, boven de onderlangs rijdende auto’s uit, naar de zonsondergang staan kijken. Die was ook echt prachtig! Het was best koud, en Amalia en die jongen stonden dicht tegen elkaar aan.”

‘Ze zagen er verliefd uit’

Amalia, die in haar boek heeft gezegd een jongen te willen met galante manieren, zei ook dat Duitse jongens die eigenschappen meer zouden hebben dan Nederlandse. Maar of de jongen in New York van Duitse afkomst is, weet de ooggetuige niet. ,,Nee, welke taal ze spraken kon ik niet horen.”

Wel was het duidelijk dat Amalia het naar haar zin had met de jongen. ,,Ze zag er ontspannen uit. Ja, ze zagen er ook verliefd uit, dat zou je best zo kunnen omschrijven. Maar helemaal zeker weet ik het ook niet, natuurlijk.”

Tags

AmaliaKroonprinses AmaliaNew YorkPrinses AmaliaVerliefd

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie