Amanda Balk al weken niet gezien

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Amanda Balk en haar kersverse man Stavros moeten zich op dit moment misschien wel door hun eerste huwelijkscrisis heen worstelen. Stavros zit in de gevangenis, maar ook Amanda lijkt opgesloten te zitten. Zij is namelijk al weken niet meer in de buurt van haar woning gezien.

Sieraden

Normaliter woont Amanda samen met haar dochter en Stavros. Daar is ze alleen al weken niet meer gezien. ,,Zij is ondergedoken op een onbekende locatie”, zegt een bron tegen weekblad Privé. Waar Amanda nu verblijft is niet bekend. Wel heeft ze laten weten dat ze enorm geschrokken is door het nieuws dat Stavros is opgepakt en wordt verdacht van heb hebben en telen van hennep. Ook zit hij nu vast voor witwassen en wordt hij verdacht van een misdrijf. In een van zijn huizen is namelijk niet alleen een hennepkwekerij gevonden, maar ook een kluis met daarin sieraden en contanten.

Bruiloft

Stavros blijkt al een tijdje in de gevangenis te zitten, maar Amanda heeft het al die tijd ontkend. Pas sinds kort komt ze ervoor uit dat haar man echt opgepakt is, en een crimineel blijkt te zijn. Ook is onlangs pas bekend geworden dat Stavros failliet is. Paar maanden geleden trouwden ze nog op het Griekse eiland Mykonos. Zij had een dure trouwjurk aan, het feest was groots en luxe, maar achteraf weten we dat Stavros toen al geldproblemen had en enkel de schone schijn ophield. De grote vraag is natuurlijk; wist Amanda hiervan?

 

 

Tags

AMANDA BALKGEVANGENISHENNEPONDERDUIKENOPGEPAKTPLANTAGESTAVROSWIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck