Amanda Balk krijgt duizenden euro’s van ex

Door: DitjesenDatjes
01-02-2019

Sinds Stavros in de cel zit, gaat Amanda Balk alleen door het leven. Hoewel ze pas vorig jaar getrouwd zijn, maakte Amanda eerder deze maand bekend te scheiden van haar man, die crimineel blijkt te zijn. Haar luxe leventje hoeft de alleenstaande moeder niet op te geven, want ze krijgt volgens bronnen een flink bedrag van de vader van haar kind.

Ton

Samen met Afrojack heeft Amanda Balk dochtertje Vegas (6) gekregen. Hoewel de twee nooit getrouwd zijn, betaalt de DJ wel een bedrag aan Amanda, met drie nullen. ,,Ik heb een bedrag horen noemen waarvan ik stijl achterover”, zegt een insider tegen weekblad Privé. ,,Het zou gaan om maar liefst een ton per maand.”

De manager van Amanda, Fiep Canter Cremers, ontkent dat. ,,Dat is niet wat zij krijgt. Als ze dat zou krijgen, zou ze daar naar leven. Zonder met alimentatiebedragen te strooien: hij komt al zijn vaderlijke verantwoordelijkheden na en zorgt dat ze er goed bij zitten en dat zijn dochter naar een goede Britse school gaat.”

Wintersport

Het zal inderdaad een flink bedrag zijn, want Amanda leeft op grote voet. Op haar Instagram is te zien dat ze vier dagen geleden op wintersportvakantie was, regelmatig gaat stappen in dure clubs in Amsterdam en ze maakt regelmatig foto’s van zichzelf als ze dure merkkleding aan heeft.

Meer DenD