Amanda Krabbe dreigt miljoenenvilla te verliezen door beslaglegging

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Amanda Krabbe, de ex van Martijn krabbe en moeder van zijn kinderen, dreigt de villa te verliezen waarin zij en haar man Harrie Kolen wonen. Volgens Bekendeburen rust er een executoriaal beslag op de villa van zo’n 1 miljoen euro.

Ex-vrouw?

Bekendeburen meldt dat het gerucht gaat dat de schuldeiser een ex-vrouw is van Harrie Kolen en die vrouw zou nu op elk moment de villa kunnen laten veilen. Waarom het beslag is gelegd en waarom Amanda en Harrie niet betalen, is onduidelijk.

Veiling

Wel is zeker dat Harrie al een aantal jaar de villa probeert te verkopen, maar nog zonder succes. De woning staat te koop voor 3.450.000 euro. Er rust nog een hypotheek op de villa van zo’n twee miljoen euro, dus Amanda en Harrie zouden bij een verkoop 1.5 miljoen euro in hun zak kunnen steken. Maar als de, naar verluidt, ex-vrouw van Harrie inderdaad de woning gaat veilen, zou die 1.5 miljoen zomaar als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen. De meeste woningen leveren bij een veiling namelijk beduidend minder op dan bij een reguliere verkoop.

Tags

BESLAGGELDHARRIE KOLENMARTIJN KRABBÉSCHULDVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck