Amanda Seyfried en echtgenoot verwelkomen tweede kind

Door: DitjesDatjes
29-09-2020

Beschuit met blauwe muisjes voor Amanda Seyfried en haar man Thomas Sadoski. Het stel werd ouders van een zoontje en maakte het vrolijke nieuws via sociale media bekend. De Mamma Mia!-actrice en Sadoski hebben al een 3,5 jaar oude dochter Nina. Het is nog niet bekend hoe het jongetje heet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sinds de pandemie in de Verenigde Staten uitbrak woont het gezin in een gerenoveerde boerderij in de staat New York, waar Amanda in alle rust haar zwangerschap kon beleven. Tijdens die periode kregen ze veel hulp van Seyfrieds moeder Ann. “Mijn moeder woont bij ons, ze is onze nanny. Haar hulp is geweldig, het is alsof er een derde ouder voor de kinderen zorgt. Ik heb heel veel geluk om haar dichtbij me te hebben,” liet Amanda in een eerder interview weten.

Het coronavirus heeft de familie alleen maar dichter bij elkaar gebracht. “Als mijn dochter wakker wordt rent ze naar beneden, waar mijn moeder dan meestal al is omdat zij altijd vroeg wakker is. Daardoor kunnen wij nog even doorslapen en drinken we even later een kopje koffie samen, terwijl Thomas buiten de dieren te eten geeft. Hoewel de pandemie voor veel mensen zwaar is prijs ik me gelukkig dat we nog steeds samen zijn. Sterker nog, mijn huwelijk is er alleen maar beter op geworden.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD