Amanda Seyfried: nu zelfverzekerder dan vroeger bij naaktscènes

Door: DitjesDatjes
10-08-2022

Amanda Seyfried voelt zich met haar 36 jaar nu een stuk zelfverzekerder in Hollywood dan aan het begin van haar carrière toen ze – eigenlijk tegen haar wil in – naaktscènes moest doen om in de business te blijven. Dat vertelt de actrice in een interview met het tijdschrift Porter.

“Op mijn negentiende liep ik zonder ondergoed over de set. Serieus, hoe liet ik dat gebeuren?”, vraagt Seyfried zich hardop af. “Oh, ik weet het al: ik was 19 en ik wilde niemand teleurstellen en ik wilde mijn baan behouden, daarom.”

Op haar 36e heeft de actrice, bekend van onder meer films als Mamma Mia! en Mean Girls, een andere kijk op het vak. Anderen respecteren haar ook meer, heeft ze het idee. Maar dat komt niet alleen door de films die ze gedurende haar carrière van haar hebben gezien.

“Het gaat niet om hoe beroemd je bent of hoe goed je erkend wordt. Het is niet vanwege Mank of vanwege The Dropout”, zegt Seyfried over de producties waarmee ze respectievelijk vorig jaar en dit jaar werd genomineerd voor een Oscar en een Emmy. “Ik word gerespecteerd omdat ik 36 jaar oud ben en weet wie de fuck ik ben.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD