Amara appte Piet na ontslag SBS

Amara
Door: Tanja Brouwer
03-01-2020

Voor Piet Paulusma en al zijn fans en kijkers kwam het als een grote schok dat de sympathieke Fries na 23 jaar SBS moest verlaten. Wie dat al langer wist, is zijn opvolger Amara Onwuka. Maar zij mocht niets zeggen.

Oant Moarn

Het is geen makkelijke plek om te vullen, want Piet Paulusma was razend populair bij tv-kijkend Nederland. Zijn weerbericht was uniek, doordat hij op bezoek ging op campings, buurtfeesten en andere gezellige evenementen waar hij samen met een groep altijd afsloot met oant moarn.
Amara en haar collega Dennis Wilt zullen dus met iets leuks moeten komen willen ze net zo geliefd worden bij de kijkers als Piet.

Tips heeft Piet hen niet gegeven. Amara heeft hem zelfs nog nooit ontmoet. ,,Het is niet zo dat we onderling veel contact met elkaar hebben”, zegt Amara tegen weekblad Story over haar relatie met Piet. ,,Piet werkte ook niet in het pand van SBS6. Hij was altijd buiten de deur, dus dan kom je elkaar ook niet tegen. Maar ik heb hem zeker een lief berichtje gestuurd en hem via een appje succes gewenst.”

Nieuw werk bij MAX

Piet heeft inmiddels ander werk gevonden bij omroep MAX. Hij gaat in het programma Tijd voor MAX het weer presenteren. Hij is tevens te horen op Radio 5 met zijn weerbericht.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen