Amber Brantsen voelt zich kwetsbaarder op tv

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

HILVERSUM – Amber Brantsen voelt zich kwetsbaarder op televisie dan op de radio. ”Als je iets op tv doet, ben je veel kwetsbaarder, maar dat maakt het ook spannend”, vertelt de 28-jarige journaalpresentatrice in een interview in Veronica Magazine.

Ambert was eerder nieuwslezeres bij 3FM en werd daarna co-host bij het Radio 1 Journaal. Sinds augustus presenteert ze de dagbulletins van het NOS Journaal op televisie. ”Toen ik een tijdje bij het Radio 1 Journaal zat, ben ik zelf naar de hoofdredactie gestapt met de vraag of ze in mij een presentator van het Journaal zagen”, vertelt Amber. ”Wat ik nu doe, heb ik heel lang gewild en ik heb altijd gedacht dat ik veertig moest worden om dit te bereiken. Maar nu, ineens is het er. Nu zit ik op een punt dat ik vind dat ik lekker even moet genieten. Niet te haastig weer verder willen, zoals ik dat vroeger wel altijd had.”

Nu ze het televisiejournaal presenteert, staat ze meer in de belangstelling. ”Op social media willen mensen van alles over je kwijt, terwijl anderen mijn telefoonnummer achterhalen. De kracht van het medium is ongelooflijk, terwijl het voor mij ook weer niet zó fundamenteel anders is dan radio.”

 

BuzzE

 

 

Tags

AMBER BRANTSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck