Amber Rose distantieert zich van oude Kardashian-tweet

Door: DitjesDatjes
17-01-2022

De familieperikelen van Kanye West en Kim Kardashian dit weekend zorgden ervoor dat een oude tweet van zijn ex Amber Rose veelvuldig werd gedeeld op social media. Maar daar was het model zelf helemaal niet blij mee.

Rose stuurde de tweet in 2015, nadat West in een radio-interview had gezegd dat vrouwen niets moesten weten van een man die met Rose is geweest en hij dertig keer moest douchen voordat hij iets met Kardashian kon beginnen. Ze liet hem daarop via Twitter weten dat ze het aan de ‘Kartrashians’ zou overlaten om hem te vernederen als ze klaar met hem waren.

Dit weekend vertelde West in een video op Instagram dat hij niet was uitgenodigd voor het verjaardagspartijtje van zijn jongste dochter Chicago. Veel mensen zagen dat als een teken dat de tweet van Rose was uitgekomen en deelden die. Maar zij wilde daar niets van weten. “Fuck die oude tweet”, aldus Rose in haar Stories. “Kim en haar zussen verdienden dat niet en jullie zouden er ook niet achter moeten staan. Het was kinderachtig van mij om de KarDASHians te betrekken bij de puinhoop die hij gecreëerd had.”

Rose vertelt in de post ook dat ze nooit excuses van West heeft gekregen voor zijn douche-opmerking maar dat ze dat achter zich heeft gelaten. Ze kijkt nu naar de positieve kant: de uitspraak van de rapper was een van de redenen voor haar om haar Slut Walk te beginnen, een jaarlijkse mars waar vrouwen uitdagend gekleed naartoe gaan om te laten zien dat ze aan mogen trekken wat ze willen. Over haar oude tweet zegt ze verder: “Ik heb geleerd van mijn fouten. We hebben allemaal kinderen en het gezinsleven is moeilijk genoeg voor de meeste mensen op dit moment. Ik wil alleen maar positiviteit en liefde verspreiden.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD