Amerikaanse celebrities negeren Meghan Markle

Amerikaans sterren laten Meghan links liggen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is niet te spreken over de beslissing van het Amerikaanse hooggerechtshof om de abortuswetgeving sterk terug te schroeven. In een interview met Vogue laat Meghan van zich horen, maar wanneer Vogue dit op Instagram plaatst, wordt Meghan keihard genegeerd door beroemdheden.

De vijftig Amerikaanse staten beslissen vanaf nu volledig zelf of vrouwen al dan niet een zwangerschap mogen beƫindigen. Na de uitspraak draaiden verschillende staten de wetgeving terug waardoor het verboden wordt om een abortus te ondergaan.

Meghan uit haar ongenoegen

Heel wat beroemdheden hebben hun ongenoegen geuit, maar ook Meghan Markle heeft van zich laten horen. ,,Mannen moeten ook hun stem laten horen. Dit zijn beslissingen met gevolgen die iedereen aangaan en die van invloed zijn op families, relaties en op gemeenschappen in het algemeen”, aldus Markle in Vogue. ,,Het is misschien gericht op vrouwen, maar ook mannen dragen hier de gevolgen van.”

Ook prins Harry staat achter de woorden van zijn vrouw. ,,Ik heb er de afgelopen dagen veel over gesproken met mijn man en ook hij heeft het moeilijk met de beslissing: hij is ook een feminist”, legt Meghan uit.

Hollywood-sterren negeren Meghan

Vogue deelde het interview op Instagram, maar veel volgers is het opgevallen dat Meghan niet zoveel steun heeft ontvangen als verwacht. De post werd weliswaar door veel mensen geliked, maar daar zat geen enkele Amerikaanse beroemdheid bij. Zo geeft Jennifer Anniston de berichten van Vogue vrijwel altijd een like, maar deed ze dat deze keer niet.

Volgens Amerikaanse media geloven veel mensen dat Hollywood-sterren niet achter de beslissing van Meghan stonden om samen met prins Harry afstand te doen van de koninklijke taken en verplichtingen.

Tags

abortusabortuswetJennifer Annistonmeghan marklePrins Harry

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie