Amerikaanse rapper T.I. verbaasd dat Nederlandse politie niet meteen schiet

Rapper TI
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Amerikaanse rapper T.I. is verbaasd dat de Nederlandse politie niet meteen schiet. Hij werd gisteren door de politie in Amsterdam meegenomen naar het bureau en hij is erg te spreken over hoe de agenten hem behandelden.

Meegenomen

De rapper kwam in aanraking met de politie omdat hij in Amsterdam door rood licht fietste en daarbij zijn telefoon in zijn hand hield. Toen de politie hem probeerde te stoppen, fietste hij gewoon door. Hij zou namelijk niet hebben verstaan wat de politie tegen hem zei. Vervolgens werd de rapper afgesneden waardoor hij met de stuur van zijn fiets tegen de politieauto botste. Een kapotte zijspiegel was het resultaat.

‘Ik werd gewoon uitgenodigd’

In verschillende video’s op Instagram legt hij uit wat er gebeurde. De rapper zegt verbaasd te zijn over hoe hij werd behandeld door de politie. Hij kreeg geen handboeien om en mocht zelf in de auto stappen. ,,Ze deden de deur voor mij open en ik werd gewoon uitgenodigd om in te stappen”, grapt hij in zijn video.

De rapper mocht snel weer gaan, en kan achteraf lachen om wat er gebeurd is. Wel is hij verbaasd dat de politie niet meteen schiet. ,,Ik heb een geweldige tijd hier”, lacht hij.

Tags

POLITIERAPPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck