Amerikanen weten het zeker: Trump is schuinsmarcheerder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het vertrouwen van Amerikanen in het huwelijk tussen Donald Trump en zijn vrouw Melania is tot een dieptepunt gezakt. Minder dan één vijfde van de burgers denkt dat Trump trouw is aan zijn vrouw.

Playboy

Melania heeft de laatste tijd veel te verwerken gehad, want het wordt steeds duidelijker dat Trump een ware schuinsmarcheerder is. Ze weet inmiddels dat haar man seks heeft gehad met een pornoster toen zij zwanger was van hun zoon Barron in 2006. Een Playboy-bunny beweert ook seks te hebben gehad met Trump, maar durfde daar lang niet voor uit te komen omdat ze een zwijgcontract had getekend.

In het openbaar ziet Melania er allesbehalve gelukkig uit. Als Donald haar hand wil vasthouden trekt ze die weg, en ook lacht ze bijna nooit. De afstand tussen man en vrouw wordt steeds groter. Letterlijk. Want Melania vergezeld Donald steeds minder op zakenreizen. Zo ging ze eind januari plotseling niet mee naar Davos.

Ook op sociale media houdt ze niet langer de schijn op. op de dag van het 1-jarig presidentschap koos ze ervoor om geen foto te twitteren met haar man Donald, maar staat ze gearmd op de foto met een militair. Ook de 13-jarige huwelijksdag ging vorige week geruisloos voorbij.
Hoe lang houdt Melania dit nog vol? Dat vragen steeds meer Amerikanen zich af.

Barron

Als ze ervoor kiest om te scheiden van Donald, zou dat betekenen dat ze haar luxe leventje achter zich moet laten. De twee zijn namelijk getrouwd onder huwelijke voorwaarden. Als moeder van zijn kind zal ze natuurlijk wel behoorlijke alimentatie krijgen, maar geruchten gaan dat bij een scheiding zij de voogdij over zoon Barron kwijtraakt. Als ze voor haar eigen gelukt kiest, kan ze dus haar zoon kwijtraken.

Of dit echt waar of enkel een gerucht is wordt pas duidelijk als Melania de knoop doorhakt, en niet langer First Lady wil zijn.

Tags

AMERIKABARRONDONALD TRUMPFIRST LADYHUWELIJKMELANIA TRUMPPRESIDENTSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck