Amerikanen woest op Melania: ‘Ze heeft de tuin verwoest’

Melania Trump
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Veel Amerikanen zijn woest op Melania Trump. De vrouw van de Amerikaanse president Donald Trump heeft de tuin van het Witte Huis flink onder handen genomen, en volgens velen vervolgens verpest.

Tuin vernietigd?

In de tuin van het Witte Huis stonden jaren honderden gekleurde rozen. Edith Wilson, de vrouw van president (ambtstermijn 1913-1921) liet er prachtige rozenbedden aanleggen en tot onlangs lagen die er nog steeds mooi en onderhouden bij.

LEES OOK:

Rode oortjes bij geheime geluidsopname zus Donald Trump

Veel presidentsvrouwen hebben door de jaren heen wat planten en bomen toegevoegd, maar nooit het werk van de vorige bewoners verwijderd. Tot Melania Trump. Tot groot verdriet van veel Amerikanen heeft ze de rozenbedden verwijderd en kersenbomen en magnolia’s vervangen door laag struikgewas.

Op Twitter laat Melania trots het resultaat zien.

De reacties zijn niet zoals ze die waarschijnlijk had gehoopt. Veel mensen plaatsen voor- en nafoto’s en hebben geen goed woord over voor de renovatie.

‘Kerkhof’

,,Je hebt het paradijs betegeld. Je hebt kersenbomen neergehaald voor een stoep”, schrijft iemand. ,,Je hebt de bomen weggehaald omdat die symbool staan voor eerlijkheid. Je hebt de rozen vervangen omdat die symbool staan voor diversiteit”, schrijft een ander. Veel mensen schrijven dat de tuin nu net een kerkhof lijkt en dat de mooiste plek van het Witte Huis is vernietigd.


Tags

DONALD TRUMPMELANIA TRUMPTUIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck