André BREEKT met Rachel

André klaar met gekonkel Rachel
Door: Charlotte Wijnen
25-11-2022

Het is tussen André Hazes en zijn moeder Rachel volledig ontploft. Onlangs lekte de brief uit waarin André het uitmaakte met Sarah van Soelen en waarin hij slecht sprak over Monique. Velen vermoedden dat de brief uitgelekt was door Rachel, en dat klopt: ,,André weet 100% zeker dat het Rachel was en heeft daarom het contact met haar verbroken”, meldt Yvonne Coldeweijer.

André heeft een tijdje terug een lange brief aan Sarah van Soelen en haar ouders geschreven, waarin hij de relatie met Sarah beëindigt en zijn excuses aanbiedt. Héél toevallig lag deze brief vorige week bij Yvonne Coldeweijer op de deurmat.

Monique

In de brief praatte André voor het eerst slecht over Monique Westenberg. ,,De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was”, zo stond er in de brief geschreven.

‘André is ontzettend kwaad’

De grote vraag luidde: wie heeft de brief opgestuurd naar Yvonne? Velen vermoedden meteen Rachel; zij heeft nooit een goede band gehad met Monique en wil absoluut niet dat André weer een relatie met haar aangaat. In een nieuwe YouTube-video bevestigt Yvonne dat het inderdaad Rachel was die de brief heeft uitgelekt. ,,Ik heb begrepen van spionnen dat het in ieder geval op dit moment zo lijkt alsof hij echt zó ontzettend kwaad en teleurgesteld is in zijn moeder, dat hij echt het contact heeft verbroken. En het schijnt zelfs dat hij zoiets heeft van: ik wil haar nooit meer zien. Want dit had hij nooit verwacht.”

Meer DenD