‘André breekt opnieuw met moeder Rachel’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De band tussen André Hazes en zijn moeder Rachel zou opnieuw verslechterd zijn. Nadat moeder en zoon korte tijd herenigd waren en alles weer koek en ei hen leek, is er opnieuw sprake van een verwijdering. Met zus Roxeanne heeft André wél weer contact. 

‘Net als vijf jaar geleden’

De 26-jarige André Hazes heeft opnieuw het contact verbroken met zijn moeder. Naar verluidt is deze nieuwe breuk veroorzaakt doordat Rachel dochter Roxeanne, André’s zus, heeft ontslagen. Een insider vertelt aan weekblad Privé dat Rachel Roxeanne, die werkzaam was voor Melvin Produkties, heeft ontslagen uit het bedrijf . ,,Het conflict tussen moeder en dochter is groter dan ooit. Al een jaar heeft Rachel haar kleinzoon Fender niet gezien.” Rachel zou het niet eens zijn geweest met bepaalde keuzes van Roxeanne en zou het vooral vervelend vinden dat Erik Zwennes, de verloofde van Roxeanne, nu haar manager is. ,,Het is net als vijf jaar geleden, toen Monique de boekingen van André ging behartigen.”

Ruzie met velen

Toen André hoorde van de ruzie tussen zijn moeder en zus zou hij een onverwachte kant hebben gekozen. ,,Hij is klaar met de streken van Rachel en heeft definitief gekozen voor zijn zus.” Volgens de insider gaat het niet goed met Rachel die met heel veel mensen ruzie heeft. Niet alleen met haar zoon en dochter, maar ook met haar voormalige hartsvriendin. Tot overmaat van ramp liep Rachel’s relatie met Mike op de klippen.

Tags

André HazesfamilieruzieOntslagenRoxeanne HazesRuzie

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie