André brengt zoon plotseling herkenbaar in beeld

Andre brengt zoon pontificaal in beeld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft op Instagram een filmpje gedeeld waarin hij een grap uithaalt bij zijn zoon Dré. En hoewel André en Monique hebben besloten hun zoon alleen onherkenbaar in beeld te brengen, wordt Dré volledig herkenbaar in beeld gebracht…

,,Ik heb zo’n leuk filmpje gevonden”, vertelt André in een filmpje op Instagram Stories. Het gaat om een filmpje van een aantal jaren geleden waarin hij een grap uithaalt met zijn zoon Dré.

Grap

In het filmpje is te zien dat André op de wc zit en zijn zoon om hulp vraagt. ,,Wil jij voor papa een wc-rol pakken? Ik heb zo’n buikpijn. Het gaat alle kanten op!”, roept André naar hem. Wanneer zijn zoontje de wc-rol komt brengen, smeert André snel iets op zijn vinger. ,,Hé! Wat is dat?!”, roept Dré. ,,Is dat poep?”

Herkenbaar

Opvallend is dat André zijn zoon volledig herkenbaar in beeld brengt. De zanger liet jaren geleden aan tafel bij Jinek weten zijn zoon niet meer herkenbaar in beeld te willen brengen, omdat Dré er zelf last van begon te krijgen. ,,Hij vond het vervelend, dan kwamen we in de supermarkt en dan keken mensen naar hem”, vertelde André. ,,Hij vroeg dan: ‘Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?’ of iemand kneep hem in zijn wang.”

‘Beschermen’

Hoe graag Monique en André hun zoon met de rest van de wereld willen delen, kozen ze ervoor om hem voor bepaalde dingen te ‘beschermen’, legde André uit. ,,Ik heb altijd gezegd: ik doe het tot hij er zelf last van krijgt en dat is nu.”

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck