André en Bridget bevestigen breuk: ‘De druk werd ons te veel’

Breuk Andre Bridget
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De geruchten dat André en Bridget uit elkaar zijn, gaan sinds gisteravond rond. André zou op Valentijnsdag zijn biezen hebben gepakt en niet meer bij Bridget verblijven. De twee wilden eerder niet reageren op de geruchten, tot nu.

‘Druk op onze relatie’

Tegen RTL Boulevard melden ze het volgende: ,,Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.” Het nieuws komt vlak na hun vakantie op Curaçao. Daar werden André en Monique, die daar samen met zoontje André op vakantie was, op de foto gezet. De twee gaven een omhelzing maar hun monden waren wel heel dicht bij elkaar. Hebben ze ook gezoend?
Daarnaast liet Monique weten dat ze wilde blijven vechten voor het gezin. Wie weet is het haar gelukt om het hart van André weer te winnen en zorgt ze ervoor dat hun zoontje niet met gescheiden ouders opgroeit.

De relatie heeft drie maanden geduurd. In die drie maanden leken de twee van hun liefde overtuigd en posten ze vaak foto’s van elkaar op sociale media. Bridget liet ‘Brazes’ op haar nagels lakken en André vertelde tegen veel media dat Bridget het ’tofste wijf’ was en dat ze ondanks de twintig jaar leeftijdsverschil toch veel gemeen hebben.

 

Tags

ANDRÉBREUKBRIDGETGEZINMONIQUERELATIESCHEIDINGUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck