André en Bridget gaan naar pikante show

Andre Hazes
Door: DitjesenDatjes
06-12-2019

De hoofdstad van Frankrijk was de bestemming waar Bridget Maasland en André Hazes gisteren naartoe vlogen. Hoewel de 25-jarige zanger nog niet eens twee dagen thuis was van zijn trip naar New York. In Parijs verveelt het kersverse stel zich niet, want ze hadden een pikant avondje.

Cabaret

Wie goed kijkt ziet op de foto die André Hazes gisteravond postte op Instagram een stel halfnaakte vrouwen die aan een paal dansen. Bridget en haar twintig jaar jongere vriend gingen naar Crazy Horse Paris, een club waar pikante klassieke cabaret voorstellingen worden gegeven.

Ook Bridget Maasland postte al een kiekje die genomen is in Parijs. Daar staan zij en André samen op. André verwijdert veel reacties die worden gegeven op zijn foto, maar Bridget laat er iets meer staan, uiteraard alleen de positieve berichtjes. Het zal misschien ook nodig zijn om veel reacties te verwijderen, want sinds bekend is dat André weg is bij Monique en verliefd is geworden op Bridget, krijgt hij veel kritiek. Velen vinden het verschrikkelijk voor zoontje André dat hij opgroeit met gescheiden ouders, maar ook vinden mensen de manier waarop André aan Monique heeft verteld dat hij een nieuwe liefde heeft heel kinderachtig. Hij heeft haar namelijk een appje gestuurd met het nieuws.

Sinterklaas

Ondanks al die commentaren blijken André en Monique nog prima door één door te kunnen. Ze vierden afgelopen week samen nog Sinterklaas en gingen samen met hun zoontje en een aantal pieten op de foto.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

https://www.instagram.com/p/B5s_fLSAZV8/

 

Meer DenD