‘André en Bridget op Valentijnsdag uit elkaar’

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
17-02-2020

André en Bridget leken vorige week nog zo gelukkig te zijn tijdens hun vakantie op Curaçao. Maar misschien was dat allemaal schijn. In Shownieuws beweerde Evert Santegoeds namelijk gisteravond dat André afgelopen vrijdag, op Valentijnsdag, zijn biezen pakte.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Stilte op Instagram

Beiden hebben ze al een aantal dagen geen foto van elkaar geplaatst op Instagram. Opvallend omdat André en Bridget daarvoor minstens om de dag aan de buitenwereld wilden laten zien hoe dol ze op elkaar waren. Zelfs op de dag van de liefde hielden ze zich stil. André postte wel foto’s van zijn kind en bandleden en ook Bridget liet haar zoontje Mees zien. Opvallend: ze hebben elkaars recentste foto’s geen ‘like’ gegeven.

De geruchten over de break up komen daags na het interview dat Monique aan De Telegraaf gaf. Zij vertelde daarin dat ze nog steeds voor haar gezin wilt vechten. Zal André hebben ontdekt dat zijn plek toch thuis bij zijn gezin is en niet bij de blonde presentatrice? Evert meldt ieder geval dat André zijn spullen heeft gepakt en de woning van Bridget, waar hij naar verluidt de afgelopen weken verbleef, verlaten heeft.

Goede band

Als dit nieuws echt waar is, zal dat een grote teleurstelling zijn voor Rachel Hazes. De moeder van André was erg dol op Bridget en zij en haar kersverse schoondochter gingen er graag samen op uit. Sinds Bridget in het leven van André is is de band tussen moeder en zoon ook weer beter dan die in jaren is geweest.

 

 

Meer DenD