André en Bridget zoenen op podium….voor duizenden mensen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Bridget Maasland en André Hazes zijn nog steeds stapelverliefd en willen dat aan iedereen laten zien. Posten op Instagram blijkt niet voldoende, want Bridget verscheen ook op het podium bij Vrienden van Amstel LIVE!.

Bier brengen

Duizenden mensen schreeuwden het uit toen Bridget op het podium kwam en André en zij elkaar een flinke zoen gaven. Bridget kwam eigenlijk helemaal niet om te kussen, maar om bier te geven aan de artiesten op het podium.

Meeleven met Monique

De twee lijken onafscheidelijk te zijn van elkaar. Ze verschijnen in elkaars Instagramfoto’s, gaan samen continue op reis en Bridget is dus zelfs aanwezig bij de concerten van haar veel jongere vriend. Hoewel het publiek het enthousiast uitschreeuwde toen de twee elkaar kusten zijn er ook veel mensen die het koppel het liefdesgeluk niet gunnen. Op Facebook reageren veel mensen onder stukjes over het koppel. Vooral met Monique leven veel mensen mee, want zij staat er tegenwoordig alleen voor.

Wie ook vaak bij de optredens van André is, is zijn moeder Rachel. Dat was een paar maanden geleden wel anders. Toen André nog een relatie had met Monique spraken moeder en zoon nauwelijks met elkaar, maar sinds Bridget in het leven van André is lijkt alles koek en ei. Dat lijkt de geruchten dat de ruzie tussen moeder en zoon komt door Monique te bevestigen.

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDMONIQUEPODIUMRELATIEVRIENDEN VAN AMSTEL LIVEZOENEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck