Andre en Monique bevestigen breuk: ‘Te veel spanningen’

Spanningen oorzaak breuk Dre en Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is officieel bevestigd: André Hazes en Monique Westenberg hebben een punt achter hun relatie gezet. Dit laat het management van de zanger weten aan Privé.

Zelfs het huwelijksaanzoek van de zanger rond kerst kon de beschadigde relatie van Dre en Monique niet meer redden. De twee hebben officieel een punt achter hun relatie gezet en zetten een dikke streep door het huwelijk.

‘Spanningen’

Zelfs het management van de zanger werd overvallen door het nieuwes over de breuk. Na enig overleg heeft het management ervoor gekozen de breuk te bevestigen aan Privé.

Het management zegt namens André over de breuk: „Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André (4) ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

LEES OOK:

De zwanenzang van Dre bij huwelijksaanzoek

Tags

BREUKHAZESHAZES BRUILOFTMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck