‘André en Monique zijn definitief uit elkaar’

Door: Tanja Brouwer
25-04-2018

Al een tijd gaan er geruchten rond over de eventuele breuk tussen André en Monique. Nu lijkt het echter niet alleen bij geruchten te blijven. Een kennis van het stel beweert dat de twee al lang uit elkaar zijn.

Volwassen

Het celebrity-koppel zou de schone schijn ophouden. Niet alleen omdat hun soap momenteel iedere week op televisie te zien is, maar ook omdat ze samen een belangrijke rol spelen in een reclame.

,,André en Monique zijn al enkele weken niet meer bij elkaar”, beweert een bron aan Story. ,,André is vertrokken van het woonwagenkamp van Monique’s familie op een Rotterdams industrieterrein. Hij woont nu in Nieuwersluis.” Daar zou hij samen met zijn neef en tevens beste vriend Djarno wonen. Volgens de bron zijn André en Monique definitief uit elkaar. ,,Ze hebben er langdurig over gesproken en de lastige beslissing genomen uit elkaar te gaan. Ze hebben dit heel volwassen opgelost. Er is absoluut geen sprake van ruzie. Sterker nog ze gaan zelfs nog samen op vakantie naar Mexico.”

Trouw

De reden van de breuk is volgens de bron duidelijk:,,Het leeftijdsverschil tussen André en Monique was simpelweg te groot om deze relatie te doen slagen. André is een jonge hond die zijn ding wil doen. Helemaal nu de wereld hem lijkt toe te lachen. Monique is met haar veertig jaar een stuk rustiger en volwassener.” De bron benadrukt dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is. André zou altijd trouw zijn geweest aan Monique.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen