‘André en Monique gaan trouwen op Bonaire’

Trouwen in de tropen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André heeft bevestigd dat hij en Monique weer samen zijn. Komt er dan eindelijk die langverwachte bruiloft? Volgens weekblad Privé wél. ,,André wil haar trouwen op Bonaire”, kopt het weekblad.

In de documentaire van André Hazes vertelde Monique openhartig hoeveel verdriet de zanger haar heeft gedaan. Keer op keer verliet hij haar voor een ander. ,,Ik haatte hem. Ik had zóveel pijn”, zei Monique emotioneel. Toch gaf ze toe dat André de liefde van haar leven is. André zei hetzelfde; hij wilde het zelfs weer proberen met Monique. ,,Ik moet eerst mezelf fixen, maar als dat gelukt is en ik zou het niet opnieuw met haar proberen, dan krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van.”

‘Liefde van mijn leven’

Waar André eerder nog voorzichtig was over zijn relatie met Monique, mag iedereen het nu weten. ,,Monique is de liefde van mijn leven”, bevestigde de zanger onlangs. De zanger heeft voor zijn gezin gekozen en doet er alles aan om dit keer een goede vader en partner te zijn.

Groot nieuws

Maar dat is nog niet alles: een insider vertelt aan weekblad Privé dat er eind dit jaar groot nieuws naar buiten gaat komen. ,,Momenteel worden André en Monique gevolgd voor een nieuwe reeks bij Videoland”, vertelt de bron. Naast zijn comeback, zal er ook te zien zijn hoe Monique terugkeert in zijn leven. ,,Deze nieuwe documentaire zal vlak voor het concert uitgezonden worden. Het lijkt erop dat André Monique opnieuw ten huwelijk zal vragen.”

Híer gaan ze trouwen

Volgens de bron hebben André en Monique al een locatie voor hun bruiloft. ,,Er liggen nog plannen van drie jaar geleden toen ze ook op het punt stonden om die stap te nemen. Bonaire heeft een plekje in hun beider hart en op het luxe Delfins Beach Resort zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden”, vervolgt de bron. ,,Het jawoord zal op het strand bij ondergaande zon worden gegeven.”

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck