André en Monique laten jonge hond inslapen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Verdrietig nieuws voor André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. De twee moeten vrijdag met pijn in hun hart hondje Capo laten inslapen. Het dier, die van een vriendin van Monique is, is pas 6 maanden oud, maar kampt met een ernstige vorm van HD en ED (heupdysplasie en elleboogdysplasie) en heeft slijtage waar niets meer aan te doen is. Monique deelt het droevige bericht op Instagram.

Capo

“Lieve, knappe, stoere, dappere Capo Wat is het leven soms oneerlijk. Hij is pas 6 maandjes jong, maar heeft nu al zo veel pijn (ook al toont hij dat niet) en moet nog zo veel groeien dat zijn gewrichten zijn gewicht niet kunnen dragen. En dan moet je als honden mama en papa verdomme de ergste beslissing nemen om uit liefde je hondenkind van 6 maandjes uit zijn pijn te verlossen! Maandag gaat deze lieverd over de regenboogbrug, zonder pijn. Kapot van verdriet ,” aldus Monique.

In mei moest de blondine ook al afscheid nemen van haar hond Dunya, die ze 14,5 jaar had. De viervoeter had een tumor in haar hoofd en kampte met spieruitval.

 

https://www.instagram.com/p/BpAZIM7ixw9/

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESHONDINSLAPENMONIQUE WESTENBERGPUP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck