André en Monique tóch samen op vakantie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel André en Monique momenteel niet samenwonen gaan ze wel samen op vakantie. Dat wordt duidelijk uit foto’s op hun Instagramsccounts. Het tweetal gaat samen met hun zoontje naar Bonaire.

Cockpit

De vakantie is nog niet begonnen, of kleine André heeft al de tijd van zijn leven. Op een foto die de volkszanger post is te zien dat kleine André zit te genieten op de vlucht, televisie kijkt en een glas sinaasappelsap in zijn hand heeft. Monique zit er glunderend naast. Ook op foto’s die Monique post is te zien dat haar zoontje niets tekort komt. Hij mag zelfs in de cockpit van het vliegtuig kijken!

Voor het jongetje zal de vakantie vast prachtig worden, maar of dat ook geldt voor André en Monique is nog maar de vraag. Het koppel zit namelijk middenin een relatiecrisis. Waarom het tussen hen (weer) is misgegaan is niet bekend, maar ze wonen niet meer samen en ook deelde André laatst een sneer uit naar Monique. Toen liet André weten zijn zoontje het liefst te zien in stoere kleding. ,,Laatst had hij een strak pakje aan, mooie schoentjes dat is mijn kind. En toen ging die laatst naar school in een kort blauw broekje, roze shirtje erboven met gele letters het woord Happy erop; dat is niet mijn kind!” Dit lijkt kritiek te zijn op de manier waarop Monique haar zoon aankleedt.

 

https://www.instagram.com/p/B3CBcpNIpjr/?utm_source=ig_embed

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESCRISISHUWELIJKKINDMONIQUE WESTENBERGRELATIEUIT ELKAARZOONZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck