André en Monique uit elkaar

Door: DitjesDatjes
29-04-2018

André Hazes en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique Westenberg hebben een punt achter hun relatie gezet. De geruchten van de break-up gingen al even rond, maar nu heeft de zanger het zelf bevestigd.

Tekst gaat verder onder advertentie

Verdwaald

,,Monique en ik gaan niet lekker”, vertelt de 24-jarige André zondagavond in Shownieuws. ,,En dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nou eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon teveel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. Ik heb dingen verpest. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.”

Volgens Monique is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van de zanger. „Afgelopen jaar hebben we echt veel spanning gehad. Dat was ook omdat André heel erg druk was. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin. Daarom woont hij nu ergens anders.”

Vakantie

De twee hebben geen ruzie en zien elkaar nog regelmatig. Dat willen ze graag zo houden voor hun zoontje André (1). Deze week gaan André, Monique en hun zoontje samen op vakantie. Op Instagram schrijft André:  ,,Vanaf morgen begint onze welverdiende vakantie. Zo aan toe. En fijn dat we dit met elkaar gaan houden”

André hoopt dat de break-up maar tijdelijk is, en hij en Monique weer bij elkaar komen. ,,We gaan even uit elkaar, los van elkaar wonen, om de goede vrede te houden en lief voor elkaar te blijven. We hopen dat we bijvoorbeeld over zes maanden weer bij elkaar komen.”

De twee waren bijna vier jaar samen en kregen in 2016 een zoon.

 

 

 

Meer DenD