André en Monique vieren emotionele pakjesavond

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg hebben begin deze week afscheid moeten nemen van Maria. Zij was de stiefmoeder van Monique. Toch hebben ze gisteravond pakjesavond gevierd voor de kinderen.

Stoer

Op Instagram schrijft Monique het volgende: ,,Ondanks het grote verdriet dat we hebben konden we de kindjes deze pakjesavond niet ontnemen.” Daarom vierde het beroemde koppel samen met hun familie toch het sinterklaasfeest. Ze zijn ontzettend blij met hun beslissing, want de kinderen hebben ervan genoten. ,,André liet zien dat hij totaal niet bang is voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Day is zo stoer geweest om dit jaar wél haar speentje mee te geven voor de babypietjes.”

Vader

Maar Monique is voornamelijk trots op haar vader, de man van Maria. ,,De grootste held voor mij was papa. De man is gebroken, maar wilde de blije gezichtjes van zijn kleinkinderen vanavond niet missen!”

De stiefmoeder van Monique is eerder deze week overleden. Zij werd vorig jaar getroffen door lymfeklierkanker. Na chemokuren leek het beter met haar te gaan, maar daarna werd ze opnieuw ziek.

Bij haar verhaal post ze lieve foto’s en video’s van pakjesavond.