André en Peter R. slaan handen ineen: Privé aangeklaagd

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
18-11-2019

André Hazes is nog steeds woest om de cover van Privé. Afgelopen woensdag kwam het blad uit en op de voorpagina stond het driejarige zoontje van de zanger. Hij laat het er niet bij zitten en heeft de zoon van Peter R. de Vries, die advocaat is, ingeschakeld.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zoon

‘Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit?’, stond er onder de grote foto van het jongetje. Bij Frank Dana liet André vrijdagochtend al weten totaal niet blij te zijn met de cover. Hij noemde het ‘schofterig’ en liet al weten misschien stappen te ondernemen. De zanger is naar het advocatenkantoor van Peter R. de Vries gegaan. Zijn zoon Royce gaat André vertegenwoordigen.

Eerder vorige week liet Evert Santegoeds, hoofdredacteur van privé, weten dat hij de cover niet te ver vindt gaan. Hij vindt dat, omdat André en Monique regelmatig filmpjes en foto’s van het jongetje online plaatsen, hij ook het jongetje op de cover kan zetten. ,,Nicolette van Dam is bijvoorbeeld consequent in het afbeelden van haar kinderen: altijd met de rug, altijd onherkenbaar of met de hand voor de ogen. Je ziet nooit hun gezichtjes. Dan doe je het niet. Maar destijds bij Sylvie Meis en nu bij de familie Hazes: die zijn er zelf nooit terughoudend mee geweest”, zei hij tegen Wilfred Genee op Radio Veronica.

Meer DenD