André en Roxeanne staan stil bij verjaardag André Hazes

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André en Roxeanne Hazes staan stil bij de verjaardag van hun vader. André Hazes zou vandaag 70 jaar geworden zijn. ,,Ik koester de herinneringen.”

‘Het zijn er minder dan ik hoopte’

Op Instagram blikken beiden terug op het leven van hun vader. Zo deelt Roxeanne een foto met haar vader en schrijft ze erbij dat ze de herinneringen koestert. ,,Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen. Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn.”

Roxeanne omschrijft haar vader als ‘de eerste belangrijke man in haar leven’. ,,Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band.” Ook André deelt trots een foto uit de oude doos met zijn vader.

‘Zus’

Roxeanne kan deze dag rekenen op veel steun van haar ex-schoonzus Monique Westenberg. ,,En vergeet hem niet te bedanken dat je je knappe kop aan hem te danken hebt, want God wat lijk je op hem en Fennie daardoor ook. Gefeliciteerd met je papa zus”, reageert Monique onder het bericht.

Zelf staat de ‘zus’ van Roxeanne ook stil bij de verjaardag van André. ,,Opa Hoed zou vandaag 70 geworden zijn”, schrijft Monique bij een foto op haar Instagram Stories. Kleine Dré houdt daarbij een fotoalbum vast van zijn opa.

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESDRE EN MONIQUEDRE HAZES JUNIORHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck