André feest door, ondanks overlijden oma Corrie

Andre Hazes
Door: DitjesenDatjes
28-11-2019

De oma van Monique Westenberg, Corrie, is dinsdagavond om 20.00 overleden. Een groot verlies voor Monique en haar familie. Ook André was dol op de vrouw, liet hij weten op Instagram, maar toch is hij niet teruggekeerd uit New York en feest hij gewoon door.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verdriet

Wie net een belangrijk persoon is verloren, heeft meestal geen zin om daarna nog uit te gaan en feesten. Toch lijkt het erop dat André Hazes dat doet. Misschien vergeet hij daardoor even zijn verdriet, maar opmerkelijk is het wel. Gisteren postte hij op Instagram een emotioneel bericht over Corrie: ,,Mijn allerbeste vriendin is niet meer… Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor.” Enkele uren later liet hij zien dat hij en zijn neef Djarno naar een feest gaan en helemaal in het paars gekleed zijn.

Monique

Monique heeft daarentegen sinds het slechte nieuws niets meer geplaatst. Zij wordt door duizenden mensen gesteund. Veel volgers wensen haar veel sterkte en begrijpen dat de komende tijd erg moeilijk voor Monique zal zijn. Want niet alleen is zij oma Corrie verloren. Ook is zij sinds kort alleenstaande moeder en moet ze zien hoe haar ex-vriend verliefd is op een andere vrouw.

View this post on Instagram

Paars feestje vanavond!🇺🇸

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

 

Meer DenD