André gaat de bak in

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André gaat vandaag de penitentiaire inrichting in Vught binnen. Gelukkig komt hij er diezelfde dag nog uit. Hij treedt namelijk op voor de gevangenen.

Droom

De zanger is ontzettend blij dat hij dit mag gaan doen, want het leek hem altijd al leuk. Aan het Brabants Dagblad vertelt hij het volgende: „Het is altijd al een wens geweest om een keer een optreden in de best beveiligde gevangenis van Nederland te geven. Ik heb dat ooit van Johnny Cash gezien en dacht: dat is mijn droom. Ik wist dat als ik dit wat ik nu doe niet zou doen, ik misschien ook wel ooit op het verkeerde pad zou belanden.”

Helaas kunnen niet alle gevangenen aanwezig zijn bij het optreden. Er kunnen maar 100 mensen aanwezig zijn, en daaronder zullen ook een paar personeelsleden zitten. Er is geloot om de plekjes bij het optreden, die wordt gehouden op het sportveld van de gevangenis. Maar alleen de gevangenen die goed gedrag hebben vertoond mochten meelopen. Gevangen zoals Willem Holleeder, Jos Brech en Mohammed B, die in de extra beveiligde inrichting zitten of op de terroristenafdeling, hebben niet mee geloot.

 

Tags

ANDRÉ HAZESGEVANGENISOPTREDENVUGHTZINGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck