André gaat door na breuk Monique

Door: DitjesenDatjes
21-03-2021

André Hazes zit ondanks de recente breuk met Monique niet stil. Op zijn Instagram is te zien dat hij optredens voorbereid en ook in België verder zijn carrière uitbouwt. Ondertussen blijft het vanuit Monique stil. Sinds het trieste bericht dat de twee nu opnieuw uit elkaar zijn, heeft ze niets meer van zichzelf laten horen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Soort van god’

André Hazes vertrok een paar weken geleden uit de villa waar hij samen met Monique en zoontje André woonde en ging naar het huis van Sarah van Soelen en haar ouders. Toen had hij geen contact meer met zijn zoontje en ook niet met Monique. Enkele dagen later zag hij zijn zoontje weer, maar of Monique en André sinds de mediastorm weer met elkaar hebben gepraat is onbekend.

Wel liet André weten ontzettend te balen van de manier waarop de breuk nu (weer) in de media is gekomen. Hij heeft het gevoel alsof hij altijd negatief wordt neergezet, terwijl Monique wordt afgeschilderd als slachtoffer. ,, Monique is een soort god en ik ben áltijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, zei de jonge zanger tegen RTL Boulevard.

Dat André op Instagram niet het beeld schetst dat hij erg verdrietig is en dat Monique nog niets van zichzelf heeft laten horen draagt daar misschien wel aan bij…..

Meer DenD